So sad to see...

Jag satt och kolla på Svensk mafia igår på TV4 Play eftersom TVn är ju som sagt sönder.

Det handlade om en pappa som försöker få bort sin son från den kriminella gänget Black Cobra. Sonen hamnade i rättegång för misshandel osv osv. I dagsläget är han i en ungdomsanstalt för rån och vapenbrott eller vad fan det nu var.
Alltså... jag fick så ont i hjärtat av att se hur pappan kämpade för att rädda sin son. Ensamstående har han fått kriga med en son som inte verkar ha någon respekt alls för sin pappa. Kallar han "golbög" för att han lät TV4 filma sin kamp om att försöka hjälpa en som inte vill alls ha hjälp.
Jag undrar verkligen hur dessa kriminella gängledare kan ens sova om nätterna när dom vet att dom bara förstör ungdomarnas och deras familjers liv. Hur självisk och desperat måste man vara om du ska rekrytera små barn på gatorna sådär och få dom att känna sig trygga och välkomna när allt egentligen bara handlar om att kunna slippa do their own dirty laundry. Det är för jävligt hur Sverige ser ut idag.
Folk skyller på invandrarproblem. Nej, det är inte invandrarproblem, det är inte bara invandrare som bildar eller är med i gäng for heavens sake.
Det är brist på kunskap och resurser till att kunna satsa hundra på ungdomar och försöka förhindra att någon överhuvudtaget blir rekryterade. Istället för att satsa på ungdomar och lära dom, öppna deras ögon och få dom att inse faktum så bygger vi istället gallerior och flotta bostadsrätter. Varför kan allt det där inte vänta?
Malmö är typ fett liten men istället för att satsa på viktiga saker så bygger man istället två nya av fyra stora gallerior som är nästan lika stora som Skärholmens galleria. Alltså mannen det bor typ två pers här vad fan ska man slösa pengar på gallerior när det finns 15-åringar som springer runt och säljer knark för att tjäna in pengar åt deras ledare som sit back and relax.
Tyvärr så satsar Sverige mer på sitt ansikte utåt än att prioritera det som är viktigast, de unga.
Det är jävligt synd, för framtiden ligger i de ungas händer men så som det ser ut nu när vi har ungdomar som skiter fullständigt i skolan och är på en fuck life mode så ser framtiden inte så bright ut...
Nä pallante, ska läsa lite sen ska jag va barnvakta den vite fetaosten, haha.

OBS!Om ni inte har sett Svensk mafia del 4 så har kan du kolla här nedan, ba att trycka play I think. Värt och viktigt att kolla på.

Later!

//Pejjs



Svensk%20maffia%20del%204

0 Response to "So sad to see..."

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme | Blogger Templates | Free Credit Report